Sunday, June 22, 2008

sha: not enough time

Gambo nieh aku tangkap beberape minggu sebelum ayah aku masuk spital. Hmmm..silelah tgk betul2 t-shirt ape yg ayah aku tuh pakai...T-shirt membenci Liverpool...cettt..T-shirt tuh aku yg belikan, sbb die insisted nak T-shirt tuh gak. Tp sbnrnye aku hepi belikan t-shirt tuh utk die sbb bile sejak aku belikan, die slalu sangat pakai t-shirt tuh...which means....berbaloi la aku belikan walopon t-shirt tuh just RM10:D

Yg pakai baju oren sebelah die tuh...itulah ibu aku. Anak2 diowang mase tuh jalan kat belakang...hehe...kitowang nieh slalu jd observer jek:D

Parents aku tak tau aku amik gambo dowang nieh. Walopon diowang tau yg dowang kena berhati2 kalo aku pegang fon (silap2 gambo masuk blog), tp dowang slalu cool jek la...nak wat camne dpt anak giler glamer n poyo cam aku nieh..huhu..

Sbnrnye aku takde mende sangat nak taip utk weekend nieh. Kejap lagik aku nak balik dr keje. Aku nak update blog nieh awal2 sbb aku takkan surf internet sepanjang ari nieh. Sbb...aku nak spend time ngan family aku. Walopon aku ngantuk, aku tak pedulik. Balik kul 1pg nieh kang, aku akan gi lepak tgk org racing keta...oooppss...silap...aku akan gi lepak kat mamak sbb nak tgk bola ngan fam aku.

Pastu, ibu aku tak bg aku tido. Die kate die dah berbulan tak borak ngan aku? La...yeke? Aku br prasan. Kitowang takde mase at least sejam nak tukar gossip2 hangat pon. Dah lame dah...aku bz ngan keje, ayah takde...pastu adik2 aku pon sumenye final exam. Skang la baru sume nak balik...tuh pon bln 7 nieh sume balik kolej. Boring lagik la ibu aku...

Td ibu ngan ayah buat majuk ngan aku...cakap aku dah asek bz. Serba-salah. Sbnrnye aku sendiri tak sronok macam nieh...tp biaselah, inilah yg aku buat utk dapat rezeki bayar barang2 yg dah sedia mahal...apetah lagik perbelanjaan minyak yg naik 2x ganda. Skang nak masuk seribu sebulan duit minyak jek. Sedih tul aku...

So...aku slalu tak byk time utk family...kesian 2 org kat atas nieh...Aku nak amik cuti pon susah skang...Huwaaaaaaaaa....!!! Nak nangeh aaa:(

4 comments:

zariel said...

errr...baju tu ada jual kat mana sha? ngeehehee

Adry said...

huhu... biasala ... dah kerja kan...memang macam tu... cari cari la masa untuk family k...

Rashid said...

salam cheryna.. wah romantisnya mak dan ayah. anaknya tentu gitu jugakan? manakan tumpah kuah kalau tak ke nasinya..hee hee

cHeRyNa PiReS said...

zariel: baju tuh ade kat kajang..mase tgh makan satay...terjumpe. tp rasenye baju nieh dah byk jual dah...byk tpt ade skang nieh

adry:yup...nak wat camne lagik kan...

rashid: aku romantik ke? miuwahahah...lawak...