Friday, June 06, 2008

food: toast turkey sandwich


My lunch. Sebenarnye brade yg buat sandwich nieh langsung tak perasan aku amik gambo die wat sandwich aku. Hehehe....Nieh adelah antare typical lunch dak2 opis aku laa...selen dr bawak makanan umah n makan kat kafe.

Cakap pasal kafe, kitowang ade 3 tpt penjual makanan kat sini. Ade utk sandwich, pasta n pizza...macam kat sebelah nieh. Ade makanan kafe macam kat canteen tuh...and ade satu tpt lepak macam Starbuck (bezanye takde internet la!). So banyak la pilihan. Selen tuh...boleh la nak makan di restoran2 berhampiran opis kat Cyberjaya nieh...but...slalunye takde mane pon nak makan luar. Opis aku sangat la strict bab mengular nieh...sbb sumenye dilog ke PC kitowang:D

JJ Sandwiches. Tak silap aku dowang nieh ade outlet kat KLCC ngan Midvalley. Tak taula kalo dah tutup plak...tp yg kat opis aku nieh masih idup lagik la. Die jual bermacam2 jenis sandwich...dr tuna, telur, roasted chicken...sampai la ke avacado n pisang. Aku paling suke pisang, sbb murah. Tp kalo nak healthy...boleh la amik whole meal dan beberape mende tambahan lagik...

Lately aku slalu rushing...so JJ nieh elok gak...boleh la aku nak cepat2 makan terus buat keje. Tak payah dok melepek mase break. Boleh update blofg...surfing....dll. Cuz unlike opis len...PC kitowang kat sini takde internet sungguhpon bekerja di Cyberjaya. Atas sebab2 keselamatan n nature of work la:D

Itu jek kot update aku kali nieh...malas nak cite panjang cuz aku dah ngantuk sangat skang:(

2 comments:

imz said...

woww...sedap giler tgk..terliur ai taww..!!

cHeRyNa PiReS said...

sedap ek...hehehe..