Sunday, June 01, 2008

wish list came true #2:book fest @ klcc

Dalam posting yang lepas aku dah cite aku gi Aquaria pastu aku gi Book Fest kan. Well...These are the remaining pix for last week on Monday. This bigger pix is a pix of my brother-Atan @ the Book Fest. Biarlah aku cakap di sini...yang aku sangat2 rambang mate bile sampai sini!!!! Rase macam tak caye aku kat Book Fest! This is not the 1st yr aku gi Book Fest but kali nieh aku macam enjoy semacam gi Book Fest:D

Kalo ikutkan byk sangat la yg nak aku beli arituh.
List die boleh panjang dr KLCC ke Hall Convention Ctr tuh kot:D

Tp aku carik yg the best bargain la. Kalo ikutkan the best bargain was 4 all the anime comics (English version!!!!) yg aku minat. Ade Rave Master, ade Fruits Basket, Naruto, GTO...arghhh...geram2...tapi bile pk yg aku nak beli byk mende alah nieh, aku taklah spend duit ke comics...ade mende yg aku patut beli lagik...:D

Sume yg aku nak beli tapi tak dpt bli aku letakkan kat dlm fotopages. Buat kenangan la hasrat2 yg tak tercapai buat sementare nieh. Tp yg tercapai tuh...ehem2...sangatlah puas ati. 3 dr buku yg aku shopped aritu dah diletakkan dlm blog nieh. Ade lagik satu my precious yg aku tak letak dlm blog. Some other time, perhaps:D
Okaylah...aku nak chow dulu....aku dtg kejap jek...byk keje...n of course...nak kena spend time ngan my father at the hospital:D


2 comments:

Mummyezhanerfan said...

Kak..kak emy pun ada blogspot juge.Tapi jarak update.btw..ajar la macam nak nak deco blog lawa2 macam blog kakak ni =).Jom lawat blog kak emy kat mummyezhanerfan.blogspot.com

cHeRyNa PiReS said...

eh...kak emy ke?
hahaha...boleh2...no halnye. byk cut and paste jek nieh...macam friendster gak:D