Tuesday, August 12, 2008

tags & awards: blog awards!

*** BRILLIANTE WEBLOG***
Thanx 2 shaxx whose giving me dis award...sangat2 la honoured rasenye dpt award from shaxx nieh sbb ramainye visitors blog die...tibe2 die pilih blog nieh plak kan...ape2 pon...aku sangat2 la honoured...thanx shaxx...i really appreciate dat:D

Okeh...so, it's time for me to present more people with the award that I've already received. So, cheryna's choice will be:

1. Yesterday...Today...Tommorrow
2. CalculatorButa
3. What's for Dinner?
4. Scent of Flower
5. ToMyPocket
6. Thoughts and Life
7. Zariel & Azziey

Org2 yg dipilih nieh boleh dikatekan antare org yg slalu menjenguk blog nieh...iconnye terpampang sama ade kat mybloglog ataupon di posting2 ku. So, kirenye...kowang nieh spesel la utk aku!!! Tanpe org2 nieh tak meriahla blog bermate sepet nieh. So...aku dah tak tau nak wat ape lagik dah...aku bagi award jeklah ye:)

Syarat2 award ini (yg dicopy and past dr pemberi blog pemberi award kat aku):
1. The award may be displayed on a winner’s blog.
2. Add a link to the person who you received the award from.
3. Nominate up to seven other blogs.
4. Then add their links to your blog.
5. Add a message to each person that you have passed the award on to in the comments section of their blog.

****************************@}******************************************************


“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”
Ucapan berangan cheryna:

" Time kasih pade yg mengundi saye dgn majoriti besar nieh. Saye harap saye dpt berbakti kepade rakyat dgn mengurangkan harge minyak lebih dari harga RM0.15 yang dikecoh2kan tuh. Sempena kemenangan saye nieh, saya akan belanja anda semua dengan seulas durian dan seekor belut goreng rangup. Marilah kite beramai2 ke fun fair...Majulah fun fair demi negare yg terchenta..."
Sowi ekk....aku blur aaa nak letak ucapan ape...melalut jek:D
So...rules utk award nieh plak:
It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees

Yang nieh aku dpt from Adry & KM...thanx...thanx...aku rase sebab musabab dua org bagi award nieh berpunca dr adry tag kak neeza...kak neeza tag KM...hehe...circle blogger yg lebih kuwang gak lah nieh:D
Utk top 5 blog paling kreatif pilihan cheryna:
dua lagi! (sbb aku pon nak jd degil macam adry...hehe)

Why...sbb blog2 nieh kire sumber inspirasi laaaa...time2 rase nak bace memende len dr kebiasaan...aku bacelah blog2 nieh. Kalo kowang prasan ade dua blog tuh dpt 2 award kan...hehehe...sbb aku suke nak bagi dowang dua award...so suke ati aku lah:D

Nywayz...link akan dibuat sebaik saje saye free kerane ari nieh saye sangat sibuk (geli plak aku cakap saye nieh...huhu...)

10 comments:

shaxx said...

woooot! timakasih2 wah dapat award pulak nih... nanti weekends saya (tak geli pulak eh..) akan post di blog yah! tq

asniloveschocolate said...

hello! am a friend of areej. linked ur blog to mine...hope that's ok with u..but of course, will remove it should u wish me to! :)

Areej said...

sha, TENKIU TENKIU TENKIU...! :)
terharunya aku dpt award dr ko...ni rasa makin rajin nk blogging nih..heheh...anyway, thanks so much darl! u made my day! :)

Areej said...

heee..br perasan aku dpt 2 award....heeeeeheee...SUKE! tenkiu tenkiu again...aku rasa blog aku merapu je lebih, tp klu ko rasa kemerapuanku itu kreatif, aku akan teruskan lagi hahaha...

cHeRyNa PiReS said...

shaxx: u're most welkam...rajin2 la buat posting best2 ek...

asni: thanks...no issues at all:D

areej: ko mmg kuat merapu pon..tp takpe...ko merapu pasal kasut kan....lagipon blog ko byk bunga kan...so aku suke jek:D

Adry said...

Thank you !! Thank You.. Trimas... Anyway.. you have been tagged!! Check it out in my page ! :D

Tie said...

Wah..congrats lah...skrg ni mmg musim tag dan award..akak rasa nak pitam nak siapkannya..he he ..

Eriyza said...

Daku teharu Sha.
Mekaseh atas anugerah yg hang
bagi tuh erkkk. Tak sempat nak
wat baju lip lap lip lap tuk
amik anugerah. Kekeke!!! :)

KM said...

thankz cheryna...takkan dapat award je? Anugerah Datukship ke, tanah ke, takde ke? hehehe...

Rashid said...

salam behind the sepet eyes of cheryna,

seronok lak sebut nama penuh blog cheryna ni (hiii geli hatipun ada)..

Apa-apapun terima kasih banyak kerana bagi anugerah ni kat saya. terima kasih kerana bagi saya tersenyummmmmmmmmmmmm. Terasa mata saya juga semakin sepet kerana asyik senyummmmmm. TQ cheryna.
Jom saya belanja..