Friday, August 15, 2008

sha: i want panda!!!!

Tak dpt tgk Kung-Fu Panda sbb mase tuh sibuk ayah kat spital lagik.Tp takpelah, pentingkan yg penting dulu. Baru nieh jalan2....jumpe panda lagik! Waaaaaaaaaa....!!!! Bestnye!!!

Arituh aku nak gi keje. Lalu la Parkson. Tibe2 lalu kat tpt dowang longgok soft toys. Paling murah RM19.90, paling mahal RM49.90. Alaaa....harge standard la tuh kan. Agak standard macam panda sebelah nieh, RM49.90 la...

Nieh bukan soft toys yg mahal2 macam kat Hallmark ke...Lovely Lace ke....Memory Lane ke. Tp tak kisah la. Aku bukan nak kat bear. Aku nak kat Panda!!!

Nape aku suke panda?
1. Kaler panda itam putih - takde panda yg kaler itam saje or putih saje.
2. Panda tembam - takde panda yg bermuke lonjong or bujur sirih:D
3. Mate panda lebam - ciri-ciri yg takde kat bear...tuh sbb panda kiut. Ade mate bear yg tak comey. Tp sume panda mate lebam. Comey.
4. Perut panda buncit - inilah yg paling best kat panda! Badan panda boyot...i like!
5. Suke ati aku la nak suke ape...hehehe...

TAPI!!! Belum sempat nak tgk panda...peluk2 panda...Adik dah tarik suruh gi keje cepat2. Huuuuuu...kaco betulla. Tak puas aku nak men2 ngan Panda.

Aku dah tak jumpe game Zoo Tycoon lagik. Kalo tak leh aku bela panda dlm zoo aku. Eh...cakap sal zoo, ape kate aku gi zoo. Lame tak gi zoo kan?

6 comments:

Rynn Cowbra said...

rindunyyyyerrr nak jengukk kak shaaaa!~

rynn da nengok da kung fu panda. xpuas nengok skali oke!

cHeRyNa PiReS said...

windu ek...tengkiu...tengkiu...

kak sha sampai arinieh tak tgk kung fu panda lagik...cediiihhh...uhuuuuuuhuuuu...

Adry said...

kalau tak tengok lagi rerajin la download ek.. hehehe...

bendul said...

laaa.. tak beli ker panda tu...?
tak mengigau ker malam2..?

Pocket said...

panda memang tomei,
tp itam puteh nyer tu dari kulit ker dari bulu yek?

shaxx said...

untuk menjadi panda cuma perlu kurangkan tidur atau suruh kawan2 debik mata kita...hehehe...

award... akan di post tak lama lagi...