Friday, September 26, 2008

ramadhan: day 25: hantu taufufa


***day 25***

Arinieh aku malas nak taip blog. Aku nak taip pendek jek...sbb aku tau dekat2 nak raye nieh takde sape nak bace blog dee...(samelah ngan aku...lagi bets tunggu nak cuti raye kan!)

Ari ke-25 aku agak kelam-kabut...sbb benar2nye aku malas nak gi keje...tp aku kena gak abeh kan minggu nieh utk cuti panjang minggu depan. Tah hape banyak sangat dugaan time pose nieh. Boss2 besar from UK dtg, dowang nieh la investor yg akan decide mase depan kitowang kat Mesia nieh (sangat genting sbb dowang ade ura2 taknak deal ngan Mesia lagi)

So, sepanjang minggu nieh macam drama Tamil...drama Hindi....drama Yusof Haslam laaa opis aku. Boss2 aku jd Shah Rukh Khan...jd Rajnikandh..sume2 laaahhh!!! Saje nak tunjuk bagus dengan mengamuk depan mat salleh....PONING DEN!!!

Aku tak brape lalu nak makan...so, hari ke-3 berturut2 nieh...aku makan taufufa lagik. Nyum...nyum...tp masuk opis rase mengaum weehhhh!!! Cepatlah aku cuti!!!!

SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN pade yg nak balik kg tuh ye! Aku keje lagik malam nieh...huwaaaaaaaaa...!!!

9 comments:

Pocket said...

betul tu,
dah dedekat nak cuti raya ni,
orang yg tak bercomp dirumah
(Office updater) akan tidak berblog.
so teramat lah sunyi dunia ini nanti.

taufu fa?
peh sodap tuu, pocket pun suka masa duk konon nya bina badan dulu. (Sekarang dah reverse effect... jadi sumo plak.. hahaha)
tp mcm pernah dgr bahawa too much taufoofa would result in too much estr0gen. which may lead to feminine cancer.
how true this is, i never know.

but then again, too much of one thing is a poison kan :)

cHeRyNa PiReS said...

waaahh...tukar pix? what happened to the sexy pix b3 dis?

yup...it's true...but taufufa nieh makan minggu nieh jek. kalo tak sebulan sekali pon susah:D

thanx 4 the advice, bro...

alamak...tinggal bape org je blogger nieh?

shaxx said...

Salam Aidil Fitri n Maaf Zahir Batin sya... saya pun masih keje sampai Tuesday afternoon... pastu cuti sampai minggu lagi satu.. muahahahah!

Areej said...

aku still ada weih. aku tak cuti raya. tp memang tiap2 hari aku cuti pon. haha. biar laa aku bloging sorang2. sedihnyeeee....

Neeza Shahril said...

takpe Sha..biar orang tak baca.. Sha tulis je.. untuk puas hati cam akak ni hehehe..

sedap taufufa tu.. lama dah akak tak makan. Balik raya ni nak carik la.. tapi ada ke orang buat taufufa hari raya ye? hehehee...

Adry said...

Jangan risau sha.. aku tetap akan mengunjungi blog mu walau hari raya skali pun... update jerr ek...

Sabar ek... biarlah dorang berlakon camnerr pun buat jerr keje tu bebaik... tak lama nak raya da.. so Selamat Hari Raya.. maaf zahir dan batin

Adry @ http://www.adrysabry.com

shaxx said...

Ada award untuk sya at http://kisahberuang.com/2008/09/28/awarded-and-tagged/

Ciao!

bendul said...

slamat ari raya cheryna..

nasib baik aku aku streamyx kat kampung.. buleh gak layan..

nih kat kampung la nih.. hohoho.. walaupun lembab, better late than never..

13may said...

selamat hari raya!

:)