Friday, October 31, 2008

last days in cyberjaya: sha @ q-thai









This is the pix of me. Yang Erwin tangkap semalam. Mase nieh kitowang tgh makan kat Qthai semalam. QThai katne? Qthai kat Cyberjaya. Org kat Cyberyjaya panggil tpt nieh Street Mall. Kat Street Mall nieh la letaknye tpt2 makan yg aku cakap dlm blog nieh macam Penang House ngan Qthai. Sbnrnye byk tpt makan kat Cyberjaya nieh...tak kose aku nak letak sume skali kat sini.

So, akhirnye plan kitowang nak gi Qthai selamat gak, sbb slalunye tak lepas. Maklumlaaaa...slalunye ujan kat opis nieh. Takpon kitowang bz, tak sempat makan kat luar dr bangunan opis. Hasilnye macam kat atas nieh, Pineapple Rice (nasik dlm kulit nanas), air yg aku minum tuh panggey tumpra (macam tumpat kan!), then...Kavi ngan Erwin makan Mince Chicken with Basil. Makanan dowang nieh set ayam ngan kerabu mangga. Best2...sumenye best:D

Our Mr Erwin sempat lagik snap gambo nieh semalam tanpa aku sedar (sbb aku sibuk snap gambo air ngan makanan aku semalam...hehe). Tudung aku tgh serabai, mekap tak pakai...and muke tgh poyo. Pastu die sengih2. Aku kaco die, "u're soooooooo gonna miss me rite?" Then aku baru ingat inilah last day aku nak jumpe die...sbb die cuti ari Jumaat. Laaaaaaaa...

Erwin Hendroff. Yg suke perasan dirinye Erwin Sanchez (player bola Bolivia) Aku panggey die Erwin Hindraf..hikhikhik..marah die! Die nieh keturunan grago. Grago tuh ape? Grago tuh Potugese kat Melaka tuh. Die nieh best...lawak orgnye. Tp lately die semakin kurus and semakin annoying sbb slalu pakai jersey Christiano Ronaldo. And...tak reti panggey aku name len.Balik2 panggey aku Sarimah...Sarimah...Sarimah Ibrahim...cetttt...

Aku tak sempat bye2 Erwin semalam. Erwin bz time aku nak kejar bas nak balik. So, die hantar msg kat aku bile aku dah sampai umah. Tapi, aku nak sangat jupe Erwin kalo aku gi Melaka satu ari nanti. Die sangatlah sayangkan Melaka...and aku pon suke Melaka:D

Erwin dearie...thanx 4 being such a gud fwen and a gud buddy at work! U're such an amazing guy, bro! Hope good gals will go ur way...and hopefully they ALL look like Sarimah! So dat u will always remember me:P

Susah nak tinggalkan org2 yg baik2 kan? Huwaaaaaaaaaaaa....!!!

16 comments:

Tie said...

Amboi!! Tgk foto tu macam tembam je pipi tuh!! Geram lak kak tie ni. Kalau dekat sini memang Kak tie cubit puas2 tau!!

cHeRyNa PiReS said...

tuh aaaa...badan dah naik giler nieh kak tie...cube compare ngan gambo yg lagik satu tuh...teruk sangat naik die:(

ita.itu said...

eh comel apa.dik tudng tu lawa la..mana beli ek

cHeRyNa PiReS said...

comel ape kak ita...tembam sangat nieh....

tudung tuh dah lame...sha beli kat seremban..kedai tepi jalan jek...tudung bunga italian. tak panas..kecik...senang sket nak pakai...:D

Nurmala said...

tembam pipi tu tanda bahagia kan kan kan??

Suzi said...

yelah sha tembam sikit...takpe tu tanda senang hati...cute apa tembam:)

cHeRyNa PiReS said...

nurmala:
---> bahagia ke...tuh tande kuat makan:D

kak suzi:
---> hihihihi...thanks kak suzi..macam nieh baru sha suke...honest~:D

ladyell said...

sha,apesal nmpk pucat....

tp kn mmg betul tau rasa sayu je hati bila org yg baik nk ditinggalkn pergi..lebih2 lg yg rapat ngan kita kn...

cHeRyNa PiReS said...

sha nampak pucat ek?
hohoho...sihat je semalam rasenye:D

yg best sayu la, ell....yg tak best tuh gumbira jek! hehehe...

shaxx said...

gajah2 tu sapa yg makan? dah sembelih ke? wakakakak!

suw said...

yg plg susah nk tinggalkan rakan sekerja/majikan yg baik kan? hmm, tp bette offer, better place..terpaksa la jua kan :P

juelee said...

sha nak pindah mane?
takpe..nanti di tempat baru jumpe kawan baru

juelee said...

sha..jue add sha YM..biler mau ol nie?

Neeza Shahril said...

last day kat cyberjaya ke Sha?? sure sedih kan..
takpelah.. kerja banyak tempat dapat ramai kawan..
akak dulu pun gitu.. ada ramai kawan.. seronok.. tapi bila balik malaysia, sorang pun tak sempat jumpa.. ada segelintir je yang kebetulan datang jumpa akak.. kesian pulak kat kengkawan hehee..

faridmw said...

salam.. sedapnya makanan tu... mesti istimewa.. nak kena p rasa sekali ni.. hehehe

azie said...

erm, frens come and go, but memories remain:-)