Tuesday, October 21, 2008

satu hari di hari raya : sepet girls~!









My blog is about sepet. Aaaaaahhh....yeah rite. Ingat aku nieh teruk sangat ek.Yup...I admit that I'm an obnoxious girl whose still in love with her ex who is now sumone else's husband. And his name is Sepet.

TAPIIIIIIII...yg sepet bukan hanye ex bf ku. Yg sepet itu adelah diriku jua...dan blog nieh sbnrnye pasal aku. Okeh? So...dun get too messy when I'm mentioning the word sepet.

I'm talking about these 3 lovely young ladies. My cousins from my father's side. Meet Nadia, Atun and Aqila:)

Sepet kan? Macam wan aku. Macam aku jugak...hehehe. Aku terfikir nak amik gambo nieh mase gi open house umah Acik Azam,adik ayahku. Since umah die pon lawa, why not kan. Aku mmg tak byk gambo ngan sepupu2 aku belah ayah.

Inilah adik2 sepupu aku yg aku nanti2kan selame lebih 15 tahun! Aku cucu sulung and satu2nye cucu perempuan sampai aku form 3. Then lahirlah Aton...then lepas tuh keluar cucu2 lelaki lagi sampailah 3-4 tahun macam tuh, baru kitowang dpt sepupu2 perempuan lagik. So, aku sangat2 laaaa hepi bile diorg nieh lahir.

Aku pernah kuarkan gambo Nadia dlm blog aku. Mase aku tunjuk kat die gambo die dlm blog, die blushing jek. And Aqila tanye, "Mane gambo Qila?" Aku pon decide nak letak gambo die kat sini:D

We had a gud time mase open house Acik arituh...sbb skang aku dah byk mase sket nak jupe adik2 sepupu aku...and dowang pon dah makin besar. Best tau bile dowang kenal. Sbb aku slalu sangat jupe org tak kenal sepupu. ESPECIALLY, bile sepupu tuh tinggal di KL dan tak suke balik kampung. Aku sangat takut aku menjadi sepupu yg macam tuh;)

I just want to have their pix in my blog. Dats all:)

16 comments:

lankapo said...

sha,
bila ko mention sepet2 nikan..patut lah muka ko mcm pernah ku lihat jerk hahaha..

lama dah benda nihh sejak dari awal kenal sha lagi..


ghupe2nya..sama face with my ex haha..baru perasan daa.syyy jgn bgtahu org lain rahsia tau

ladyell said...

apesal sepet ekkk...chinesse eh...

Monkey D Luffy said...

Bila lak nak perkenalkan anak2 ko yg comel2 tu ;p

chuckiesd said...

aku igtkan sepet ni blog dr org chinese...rupernyer mata die yg sepet..

Nurmala said...

Hahahaha….
Saya lah org itu…ramai saya tak kenal sgt sepupu belah abah…dan mereka pun tak berapa nak kenal saya..wakakaka…sebab??? mak ngan abah dah bercerai sejak saya kecil lagi..wwhuuaaa!!!!

Tie said...

Kak tie pun sepet gak (tak nak ngalah nih!) Lagi sepet dari sha tau! (nak menang lak nih!) Hi hi hi....

ita.itu said...

sepet2 pun comel..gebu jek.hehe

azie said...

huihhhhhhhhh

sepet dah jadi laki orang ke?

haih~

cendawanintim said...

sepet yang chumellll....

Adry said...

sepet sepet la.. tetap comel ... hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

tak kesah sepet, asal buleh nampak lagi...ada yg mata jegil tebeliak, tapi buto...

bozzobattousai said...

mata aku pon sepet gak bila baru bangun tido dan layan kes boring kat court....

shaxx said...

yg pentingnya ko ada indentiti tersendiri sya!...

cHeRyNa PiReS said...

lankapo:
---> hehehe...patutla asek kena buli jek...rupenye same rupe ngan ex...cetttt!:p

ell:
---> taklah ell..melayu pure:D

monkey:
---> anak? hmmm...takde rezeki lagi:(

chuck:
---> blog org yg bermate sepet:p

nurmala:
---> tuh len cite....jgn saje2 buat tak kenal...itu yg tak elok:D

kak tie:
---> kalo gambo kak tie ade...dah lame sha letak kat sini...ehehe...

ita.itu
---> gebu...haa...budak2 tuh mmg gebu:D

azie:
---> iyeeee....:D

kak mahyuni & adry:
---> tengkiu:D

selumbar emas:
--->alhamdulillah...boleh nampak lagi nieh:D

mr bozzo:
---> hehehehehe....:D

shaxx:
---> u've got the idea! thanx bro:D

atty's said...

thanks singgah blog kty yg tak sebrp tuh

lankapo said...

sha-

ak ahh padan muka...

tapi i yg mintak putus u hehe