Friday, October 10, 2008

sha: heart attack!!!

Tolong...tolong...tolong...

Sakit jantung nieh sbnrnye...

Tgh blog hopping...sebab malas nak update blog sendiri. Ingat nak publish post kul 9.30 karang...time last break sebelum balilk. Malas nak update awal2...sbb bukan nak cerite ape sangat...nak cerite pasal raye jek. (tak abeh tayang gambo raye arituh...huhuhuhu...)

Tp...tak tau lah. Macam tak jadi jek nak cerite ketupat arinieh. Macam tak jadi jek nak tayang gambo raye and cerite raye kat kowang (raye sebulan lagikpon....nantilah ye!)

Tadi...tgh2 sibuk khusyuk dan obsessed tgk blog org len yg cantik2...tibe2....dgr rase org dtg dr sebelah kiri ke arah aku kat internet kiosk nieh...

" Shaaaa....."

Aku pandang la kat sebelah kiri ku. Die senyum.

" Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin."

Lepas tuh die bla. Tak sempat aku nak cakap ape. Aku pusing belakang tgk die dah jalan kuar ikut main door kat guard. Aku gagap! "Selamat Hari Raya..."

Pastu die angkat tangan lambai...and blaaaaa....

Huuuu...nak nangeh....takleh tahan nieh.

Rase kowang tau sape org nieh: SEPET.

Tolong tabahkan hati, Ya Allah...seksa nieh!

12 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

kejutan mmg selalu berlaku dlm kehidupan..kena selalu bersedia jgn sampai kena heart attack bahaya hehe..

p/s: bleh je nak link nanti kita tuka link ye..saori tak bleh nak tinggal komen kat cbox..kena block hehe

azie said...

sis, sabar ek..pedih tu:-(

Lee Novotny said...
This comment has been removed by the author.
Lee Novotny said...

3 more days to your besday ekk?? have a great weekend uols..salam aidilfitri. Thx for visiting my blog yg ntah apa apa tu :)

p/s kejutan..bunyi cerita tumcm seseorang yang uols sokaaaa kan?? kan?? hehehee

ohh and happy birthday in advance! :)

Pocket said...

sha,
heheh, ok lah tu, atleast anda still lg berkwn.
tak der lah benci di hati.
just jangan tergugat jer ati anda tu dah lah:)eheh..

tp kan..
bleh tak bebila sha post kan gambo mrSepet yg macho tu?
pasal boring sesangat bila pocket yg berimaginasi tinggi ni selalu bayangkan QueHaidar as Sepet.

tte kenapakah?

Dayu said...

sape tu??
ni terkejut suka ke tak suka ni??
tapi bunyinya cam suka..

kita kawin lambat lagi la
insya allah bln 5 taun depan

shaxx said...

err... kan awak tgh in love ngan mr ketupat? so... buat la sesuatu...

Tie said...

Adoi!!..Kak tie lak yang terasa nih!!..Kalau kak tie terjumpa dgn first love tu..mesti pengsan punya..hu hu..Sabor lah sha..kak tie dapat rasa perasaan sha tu..

lankapo said...

ek elehhh
control ayu plak..

kejar lahhh pendam2 watperrr hehe

cHeRyNa PiReS said...

cinta milo ais
---> hehehe...terkejut...sampai terase macam nak heart attack:D okeh! dah link pon nieh:D

azie:
--->tgh sabar sesabarnye nieh:(

lee:
---> my pleasure...haah...3 hari lagi nak tua:D

pocket:
--->takkan tergugat hati sbb org punye tuh...hehehe...Gambo Mr Sepet...Errr...tak boleh la bro, putus kepale Sha nanti:D

Just imagine Andy Lau Tak Kwah:D

dayu:
--->sha pon kompius sha suke ke tak suke:D

shaxx:
--->cerite ketupat tak abis lagik...so takleh wat assumption:P

kak tie:
---->nampaknye kak tie sangat memahami perasaan sha....thanks kak tie:D

lankapo:
---> tak boleh berusaha sbb itu org len punye:D

Areej said...

adoi...pedih tu sha. sabar lah ye. time will heal the pain. dia sama ofis dgn ko ke? susah lah klu gtu kan.

cHeRyNa PiReS said...

areej:
---> as usual...ko jugak yg paham lagi memahami:D