Thursday, November 27, 2008

sha@work: bad mood

Aku pon tak tau camne nak wat presentation nieh sbb aku tgh bad mood!

Well, nak period kot. Tp pompuan nak period, kalo bad mood biase lah. Tp bile laki bad mood macam org period...cepatnye darah aku mendidih!

Pagi2 lagik aku dah tgk sowang lelaki yg sangat2 aku sayangi bad mood. Tensen tul aku pg nieh.

Then, sampai keje...sowang lagik lelaki yg tak aku gemari...dtg keje and mule buat cakap berlagak ngan aku. Bad mood aku mule bertambah.

Then, ade seorang lelaki yg dok "shit...shit..." Though tak brape kuat perkataan tuh kuar dr mulut die and bukan ditujukan kepade aku, cukup buat aku mendidih di pagi hari.

Dan sekejap lagik, seorang lelaki itam yg sangat ku benci akan dtg dan spoil seharian idup aku arinieh! Arghhhhh...bosannye. Aku rase aku nieh terkena sindrom andartu tak suke lelaki. Aku penat ngan karenah dowang and aku cepat menyampah~!

Help...kejap lagi sure aku akan dgr pulak umpatan versi lelaki...aku muak!

Nape tibe aku camnieh ek?

13 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sabar sha...sabar.....bertenang ok..

ladyell said...

rilek sha...bayangkn sha kt kebun bunga yg sha pegi aritu....mesti sha trsenyum..je sepanjang hari nih..:)

SaDi said...

naper niii... sabar yek... banyakkan beristigfar... semoga Allah tenang hati kita... :)

Sya Annur said...

tu laaa, aku ajak berfoya2 ngan aku xnakkkk. hehehe

Tie said...

Pergi la cepat makan ice cream...treat yourself! Nanti sejuk la tu... hi hi..Kalau tak nak, belanjalah kak tie satu..terliur lak nak makan musim sejuk gini..hi hi..

sparkystar said...

cianya..tenangkn diri jap.trik nafas dlm2 smpai tak bnafas,hehehe

Nurmala said...

nape ni yang..sabar tau..sabar..tapi kelakar la part yg lelaki hitam tu.ekeke

Quiyah said...

wah...bawak bersabar..jgn tensen..

suw said...

bertenang bertenang.. :) mari kita senyum selebar2 nnyer

bozzobattousai said...

sabar2...bertenang...jaga kesihatan jantung anda...

Neeza Shahril said...

Sha lupa breakfast ke pagi tadi?
tu yang mood weng sikit agaknya..
bawak2 bertenang ya Sha..
Istighfar banyak2... semoga happy lepas ni.. :)

juelee said...

mood swing ye? cam jue gak la nie..rasa nyampah je ngan sume..huhuhu

ct lavender said...

sha.. sedapnya ayam golek.. lama gak x makan nie.. huhuhu..

sha.. bertenang k.. moga terus gumbira..