Thursday, November 13, 2008

family: welcoming Nur Amira Damia









Look at the picture of Mak Ngah and Damia. Hehehe...ibuku. Sangat obsessed dengan Nur Amira Damia, the new member in our big family. Hah..ape? Damia nieh sape? Anak aku? Bukan...bukan...Damia nieh anak Acu aku. So, Damia nieh adik sepupu aku la kirenye:)

Kitowang slalu jugak jumpe Damia...Mak Ngah asek excited nak jumpe Damia Disebabkan die sorang je baby, so...die la center of attention sume org setiap kali jupe Acu aku. Fan no. satu Damia - Mak Ngah dan Pak Ngah..Parents aku la tuh:)

Well..Damia nieh comel di mate aku. Maklumlah, mate die macam mate aku, kan. Hehehe. Tp utk Mak Ngah si Damia nieh, Damia la baby paling best skali. Tak pernah2 aku tgk ibu ku dukung baby selame mendukung Damia. Agak2nye dulu slalu tak aku kena dukung gaknye?:P


Aku mmg suke budak kecik tapi tak pernah berani dukung. But...utk Damia nieh...aku cube2 blaja dukung laaa...dah kate takde anak kan, dukung adik sepupu pon jadilah...Kalo aku bawak kuar budak nieh sure org kate anak aku punye:P

Here are some pix of Damia Welcome to our family, sweet princess! Look at my ibu....haiyoooo!!!

* Skang ibu aku asek windu nak jupe Damia...cet....

11 comments:

Tie said...

Pipi Damia tu ada iras2 pipi sha lah!! Comelnya!!

juelee said...

comelll sangat budak ini..

Pocket said...

coommmeeeelllnyeeeee...

pocket pun tak berani nak pegang bebudak jgak.
entah kenapa.
kalau dah besor sikit, buleh jer:)
tp yg kecik sangat tu..cam lembik sangat.

takuuuutttt

Suzi said...

comel damia...mcm kakak sepupu dia hihihi...

Nurmala said...

comel nyer..
saya suka bau baby tau

ct lavender said...

comelnya damia. putih gebuss gitu cam sha.. hehehe.. sha kena bljr pegang bb nie.. mana la tau kot2 seru dah nk smpai nti.. ekekeke..

Adry said...

comeynyaa...

shaxx said...

comel! nama dia macam nama anak Lankapo! heheheh....

Neeza Shahril said...

akak suka baby... tapi akak gelisah kalau baby nangis.. kalau lah akak cuma main dengan baby masa dia tengah happy happy.. kan best hehee..

Rashid said...

sudah pasti.. sayapun akan agak gitu juga. ops! sorry..gurau jer. hehe

Areej said...

suka kerusi yg ur mom tgh duduk tu. english kan? cantek sgt. mana beli? :D