Monday, December 01, 2008

sha: apa kau rasa...oren?

Arinieh aku masuk la friendster jap...sbb lame giler tak masuk friendster nieh (aku malas aaa ngan mende2 nieh skang...facebook la...buku muka laaa...ruang saya laaa....)

So, nak dipendekkan cerite, mase aku tgh check msg...tibe2 aku ternampak la muka salah sowang kawan aku. Pixnye masih same...tp tak tau la apasal Tuhan gerakkan ati aku nak tgk gambo die...

Aku masuk2...aku rase macam biase. Aku ingat nak letak komen (walopon aku bz bangat nieh!). Aku nak bgtau die tpt keje aku dah dekat sket ngan tpt keje die. Kire nak update. Tp...tibe2 aku tak jadi update...

Sbbnye? Sbb aku tibe2 terbace deretan komen dari seorang pompuan kepadenye. Adoi. Awek die ke. Laaaa...nape aku tak tau? Hmm...rase kecik ati sket, sbb slalunye kalo bab2 awek nieh die bgtau aku. But...die busy. Aku pon. Lame dah aku tak msg2 die. So, nape plak aku nak marah kan?

But...ade satu perasaan yg sangat strange tibe2 berlaku dr dlm diriku ini. Cewwwaahhh.Yeah...yeah...kitowang kenal sejak umo ku 6 tahun. Die tak pernah ade awek. Perasan lebih slalula. Walopon tidak ku nafikan die ensem...tp die nieh leceh sket nak dpt awek.

Tak tau aku nak describe prasaan aku camne. It's kinda weird...tp aku takde rase marah ke...jeles kee...just WEIRD~! And tibe2 malas plak aku nak tgk friendster nieh. Click-LOG OUT.

Weekend lepas aku wat make over garden wan aku...2 hari berturut2 aku berjemur sampai itam kat laman nenek aku tuh. Dah mule meletakkan bunga2 orkid dan sebagainye.
Tgh2 aku gardening, tibe2 cinta lama aku called plak. Huh?! Sepet?

Yang nieh aku cite kendian ek. Aku bz nieh...gambo pun tak sempat upload. Sok aku ade meeting. Presentation kat The Gardens lagik. Argghhhh...

11 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dalam hati ada chenta kah?

hehhehe

juelee said...

akhirnyer sha update gak..
rindu woo nak tunggu sha update blog..
chenta hati lama ke?
hati2 sha..

Hanis Razak said...

at last..lame sungguh x update..
Sepet? Kekasih Lame? bak kate Juelee..hati2..

Neeza Shahril said...

sedih cam tu.. akak ada gak a few friends yang macam dah lost contact je.. sebab orang lain gak... sedih kan..

@LiYaNNuaR said...

alahai... ada yg tpendam tuh... huhuhu...

slumbeRAJA said...

setuju ngan yanie and aliyannuar tu ^^. terpendam lama sangat tu.

Pocket said...

Sha,
sha mesti tengah shock sket tu.
almaklumlah, kwn sha tu tak
pernah ber GF...

pelik kan..
how small insignificant changes
like that can make u feel
something inside.
Sha rase aper sebenarnyer?

cendawanintim said...

nanti upload gambo pas make over garden tu yer..

lankapo said...

sha....

windu lahh sorry lah lama tak jengukk

mizi lah hehe
sha, cam citer hindustan jekk haha.

lek la kata penyokong Liverpool..dah lah seri jek dgn Fulham hehe

Ble ke mng tahun ni hehe

shaxx said...

apa yang oren-nyer?

Adry said...

apa kena mengena ngan tajuk??

ermmm dalam hati tu ada perasaan cinta kot...