Wednesday, December 31, 2008

sha: happy birthday sya_annur!

Arinieh aku takleh nak update panjang sangat sbb besok New Year...then aku pon nak balik awal...sbb company aku bagi cuti half day arinieh..ehehhee...

Walopon niat di hati nak stay back wat keje, demi keselamatan diri...tak dptla aku nak stay back...

And...budak opis aku ajak aku gi Nilai 3 arinieh...ehehhee...

So, sempena tahun baru dan tarikh 31/12 nieh aku nak mengucapkan HAPPY BIRTHDAY to someone who I consider as my elder sister (sbb aku kan takde kakak...so, amik anak org jadi kakak aku pon jadilah...eheheh...)

So...meh kita nyanyi lagu buffday ramai2 kat blog sya_annur~!

To Kak Sya @ ibu Syahmi and Syafiyah, I wish u a happy birthday. May the years to come will be filled with happiness, smile and health:D

Happy New Year to everyone:D

6 comments:

sparkystar said...

hepi bday tok dia n hepi new year

Suzi said...

salam maal hijrah n happy new year, sha....
moga terus sukses dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT...
nanti sudi2lah ambil kad dr akak ye....

Pocket said...

hepi bday utk kakak ituuu

and happy new year utk kita kita yang nak melangkah ke 2009 ini.

jangan lupa pula , salam maal hijrah,
mari kita berhijrah besar tahun ini:)

dot commmmm!!! heheheheh

juelee said...

selamat tahun baru sya & salam maal hijrah..
semoga tahun 2009 akan memberi lebey kegembiraan dalam hidupp sya..

Sya Annur said...

hikhik... thank you dear! aku kat serdang, in laws baru blk hj, so xdapat nak online. tq tq! n happy new year too!

Emy Omar said...

Happy New Year Nosha..Semoga lebih success 2009 ni ye..cepat la kak Emy dah terliur nasi minyak kakak ni..ha..ha..