Friday, December 05, 2008

sha@work: haiiiyaaaaa....










Bz? Yeee...sangat bz. Ade mase macam sedih gak la kan...sbb aku nieh macam as if melupekan blogging dr idup aku.Tp tak sbnrnye. Sebenarnye walo macam mane sekalipon blogging is still aku punye passion. Merepek mmg hobi aku, so...bile tak blogging cam takdelah sronok sangat.

Tanggungjawab semakin besar. Requirement semakin byk. Biaselah, ini jek yg aku ade sekarang - keje aku. Kalo aku tak keje, aku takde ape. So, aku kenalah keje. And atas dasar bz dgn keje jugaklah aku tak dpt blogging. Utk pengetahuan sume, kalo aku leh tido dlm opis nieh, dah lame aku tido. Keje tak pernah surut. Sometimes, aku wonder gak camne org leh pakai komputer opis utk blogging. Aku pakai bile otak aku dah tepu, bile bulan dah naik...and aku takleh proses mende. Tp blogging pagi2...during lunch...mmg tak dpt!

Dalam kebusyan itu jugak...sempat aku layan perasaan. Hehehe. Baru nieh...aku teringat kat Sepet. Since Sepet nieh slalu ade issues, aku tibe2 terisau. Pastu aku shrugged off issue tuh...then aku terus buat bodoh. Tibe2 issue tuh dtg balik. Aku capai handphone and taip dua perkataan, "Take Care."

Tibe2...Sepet balas - "Take care of...what?"

Aku balas- "of yourself"
Sepet balas lagik - "I am helpless."

But...aku nak stop posting aku nieh dulu. Nanti aku sambung lagik, kay! Biarkan sesape saje tertanye2...ehehe...
Nieh gambo table aku time meeting arituh:D

8 comments:

bozzobattousai said...

masa meeting pon hang sempat amik gambor lagi? klu bos aku dah bising dah...

juelee said...

cantet the pencil case in pink kaler... i loiiikeeee itttt

Neeza Shahril said...

Sha, macam ada something wrong je dengan encik sepet tu... nak mintak simpati kot.. ;)

dalam cawan Sha tu.. kopi ke, nestum??

atty's said...

sempat je hah snap gambo masa meeting..
selamat ari raya aidiladha..

Pocket said...

heheh, banyak nyer benda atas meja anda, tp tak sesemak meja pocket,
kira ok lah kot:)

Pocket sependapat ngan cik neeza,
dia nak mintak simpati tuuuuu..:)

Adry said...

huhu... menarik... tak sabar next entry

shaxx said...

sya orang penting kat opis sekarang nih! kerja rajin2 pas ni boleh jadi boss plak!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sha....sama la kita...BZ..

huuhu...sampai kan yanie kena private blog utk 2 hari minggu lepas

kkekekke