Tuesday, January 20, 2009

sha: chrysanthemum story - part 2

Okay...so, I admit that this is the routine that we do have right now. Walopon sbnrnye aku tak suke sangat, but deep down inside me...somehow or rather it is comforting at the same time. Keje makin menimbun, tekanan makin terase. So, bile die call...tak terase hepi ke? Yeah...I admit, sometimes it does:D
So...kali nieh ape pulak?

Sepet: Do you still have feelings for me?
Aku: With due respect,why do you have to ask all these scary question?
Sepet: Why do you have to answer my question with another question?
Aku: Because I want to know your motives.
Sepet: No motives. Boleh tak u jawab?
Aku: I'm not oblige to answer that, right?
Sepet: Hmmmm...I need you to answer. Pls?
Aku: I don't want to answer and I believe you shouldn't ask.
Sepet: U still have feelings for me.
Aku: U are over-confident~!
Sepet: I'm not.
Aku: Then, what are you?
Sepet: I just follow my instincts. And I know you.
Aku: Yelah. You kan pandai...(sarcastic sket)
Sepet: (he chuckled)
Aku: F****?
Sepet: Yes?
Aku: Can we not talk about this?
Sepet: I am actually trying to tell you that we need to talk.
Aku: Okay...ask, then.
Sepet: Not here. I'm driving.
Aku: Tadi nak cakap sangat!
Sepet: Nantilah...panjang sangat, Sha...
Aku: Fine...
Sepet: So how's work?


And we talk like normal friends again...

9 comments:

Tie said...

Oh Sha!!

Sepet tu betul ke dah kahwin??

Jangan main dengan api, sha... Lelaki yang dah kahwin tu saja nak test market ...

Jangan jadi macam kak tie dulu...terlalu innocent!! Kang tetiba ada rombongan drnya dtg rumah...tak ke haru nanti...

Siasat dulu Sha..... kalau dia single pun kena fikir masak2...

Maybe, Sha patut luaskan lagi kelompok kawan tu... carilah kawan seramai boleh... jangan terlalu tumpukan pada dia sorang... atau Sha suka betul kat dia? Kak tie tak nampak pulak dalam belanga pak belalang ni...hi hi..

~vaniLLe~ said...

gegege... kak sha... actualy dalam kes nie... u kene buat istkharah kot
... kalau Allah bagi petunjuk dia.. stick to him.. if not.. baik tak yah layan terus :P

Sya Annur said...

ko suka kan cerita xhabis! hahaha...

Neeza Shahril said...

Sha, cinta lama berputik kembali ke?
dia ada problem dengan wife dia ke Sha? be careful ya my dear..
don't let him fool you this time..
all the best to you..

Pocket said...

mereka kat kilang pon memang buat benda yg sama,
mereka layan api,
lagi terbakar api, lagi bangga rasa diri.
api antar gambar, mereka brag between them men,
api terbakar lagi dan lagi, lagi bangga mereka ini.

(Api : awek lain walaupun kat umah dah ada bini)

saya said...

mmmm.... what to say?

Adry said...

aik.. mana komen saya??

Adry said...

apa hal pun... be careful k....

juelee said...

ermmmmmmmmmm jangan cepat makan pujuk rayu taw sha......

eh nak tanya nape tajuk chrysathemun?
ada kaitan ape2 ke?