Friday, January 30, 2009

sha: diurut siam








Ari Jumaat...23hb January. Waaaa...bestnye bile dpt bercuti buat kali pertame nieh. Walopon aku tau e-mail keje ku akan melambak dtg ke atas meja...mungkin meja aku akan sesak dgn borang2 cuti dan OT...lantaklah! Aku rase macam tak peduli lagi. Aku nak cuti...and aku sepatutnye cuti!

Aku benar2nye bukan tak pedulik sangat. Aku nak install internet...TM dah tukar building kat Seremban nieh. Nak gi building yg jauh giler tuh plak, jammed teruk. Seremban sesak ngan org yang nak menggunakan Terminal 1 sebagai tpt menunggu bas. Long weekend la katekan. So, tak dpt la aku nak pasang internet. Cita2 nak buat keje kat umah kena tangguh dulu la.

Then...bile aku mengharapkan Starbucks jd penyelamat, tibe2 aku tgk customers Starbucks yang berlaptop macam aku pon same jek. Sumenye meninggalkan Starbucks dlm keadaan hampa kerane internet kat Starbucks bermasalah. Connection excellent tp takleh transmit! Huhuhu...aku pon kaciwa skali!


So, aku tgh tension2 tuh, aku lalu la kat dlm Seremban Parade. Oooo...ade Pesta Siam. Aku lalu2 ade makanan, baju dan sebagainye. Tibe2 aku lalu tpt urut. Ramai gak org urut. Aku pon letak bag laptop aku...then terus duduk kat kerusi tpt urut tuh. Nasib tpt nieh covered and tukang urutnye pompuan...

Siam nieh friendly la gak...walopon dowang nieh tak reti cakap English. Aku letak jek kaki...die terus amik losyen yg bau macam serai tuh...sapu2...then urut kaki..
Mule2 tuh okay aaa...tp lepas tuh mule aaa....macam2 mende kuar dr mulut aku. "Adoi!" pon kuar gak laa...


Tak caye...tgkla gambo die mengurut nieh....especially part die pakai siku kat atas peha aku. Woooooo...nasib baik la Siam nieh tak kena sepak ngan aku...ehehehe..


Tp lepas dah urut2 nieh kan, rase cam lega lak badan aku. Slalunye bile pakai heels ade gak rase macam lenguh...tp lenguh2 aku macam kurang sket...baguslaaa...

Silelah tgk gambo utk penerangan lebih lanjut ye!:D

9 comments:

juelee said...

memang best kan sha kene urut neh?
jue hari tuh pun p spa nikmatttttt je rasa..
ilang lenguh2 satu badan...
samotimes kite penat keje kene gak manjakan diri kiter camni kan?

zariel said...

huhu... lama dh tak kena urut nih... selalu pegi kat the mall je..legend tuh... haha... shhh... jgn kasi bocor rahsia tau...haha

zamz said...

siap pakai siku ek..dasat tuu

Neeza Shahril said...

akak ni lepas bersalin tak urut2 pun lagi.. tak tahu lah bila nak berurut.. tukang urut pun takde.. sedihnyeeee... huhuhuhuuuuu...

Tie said...

Oooo...bestnya kalau dapat diurut gitu....tapi kak tie tak tahan kalau yang ganas2...mesti terpekik terlolong macam orang kena sampuk!! Hi hi....

Emy Omar said...

Bestnye kakak..siap pegi urut tu..oit..thank you ye hantar barang hari tu & thanks alot also for the gown & baju tido for my little Samihah..tunggu ha dia besar sikit dia melaram baju yang maklong nosha bagi tu

fazzz said...

erk, urut plak

Anonymous said...

ibu urut lagi best laaaaaaaaaa... supersakit tu mmg la, tapi effect berlanjutan selama beberapa hari. tried thai massage before but kejap je effect dia on me.

zeqzeq z said...

purple milik wanita,,

urut kasar boleh?