Friday, January 02, 2009

sha: finding Orkid


Sempena ngan tahun baru nieh...aku berharap agar aku dpt selalu sket blogging dr mase aku mule2 start keje dulu.

Sempena ngan tahun baru nieh...aku berharap aku akan lagi rajin keje and harap2nye dpt improve keadaan aku...

Sempena ngan tahun baru nieh...aku berharap aku dpt carik partner Tanker...

Sempena ngan tahun baru nieh...aku berharap aku dpt idup aman damai...no man no cry...ehehee...

Sempena ngan tahun baru nieh aku berharap aku dpt memperbaiki mutu ibadah aku! Jgn malas semayang Sha!

Sempena ngan tahun baru nieh...harap2 aku dpt turunkan berat badan sampai 5 kg pon jadilah...

Sempena ngan tahun baru nieh...aku nak kumpul duit banyak2...aku nak cari my Orkid...(as I said, org bersuami aku tak pernah jeles....but org beranak jek aku jadi jeles...)

Semoga aku hepi dan dibawah lindungan Allah! Amin....
* For a start...aku baru dpt berite yang aku dipilih jadi Trainer for the company's core values...yes! And I was selected by the directors! My dream came true in just 2 months. Alhamdulillah:D

4 comments:

Nurmala said...

sempena tahun baru ni, saya harap semua nya baik2 belaka..Insyaallah...

Sah, selamat thn baru ye

Pocket said...

sha!!
waah!! dah terkenal dikalangan director!!
ini sudah bagus sha..
keep up the good work.
pocket nak tiru sha jgak dlm salah satu azam sha, nak melengkap kan ibadah.
puasa tak tinggal (Ker ada yg ter...)
tp nak la terawikh tak tinggal,
cukup dua ploh rakaat gitu.

maybe acumulate of 5% or sedekah kot.
maaa bottom line, nak majukan diri secara internal juga lah:)

gambarimashoooo!!!

bozzobattousai said...

slamat tahun baru sha....

Neeza Shahril said...

Alhamdulillah.. 1 pencapaian cemerlang tu Sha..
Akak dah agak dah.. bila selalu baca blog Sha, akak dah agak Sha memang seorang yang rajin bekerja. Tak susah kan nak jadi pekerja yang disenangi.. cuma ikhlas dan rajin saja.. keep it up my dear!

semoga impian Sha tercapai..