Monday, April 06, 2009

sha: my wish list

Shelfari: Book reviews on your book blog

Semalam aku gi kedai buku. As usual...aku takleh masuk kedai buku. Mesti rase taknak tinggalkan kedai buku nieh. Rase macam masuk kat kedai gula2...sangat enjoy:D

Kat atas nieh list buku2 yg aku nak beli and plan nak bace. Macam best je kan...buku2 die. I'm in a lovey-dovey mood though I don't have a lovey-dovey partner right now. Tak tahu lah mengapa hatiku rase begitu.

I bought a classic and typical romance book yesterday - setelah sekian lamenye tak bace buku macam nieh. Konon lately macam org study, sikit2 bace buku HRM. Sampai sakit2 otakku ini...huhu....

Arinieh aku sangat penat. Posting ku telah dicut and paste kepade abg cyber ku - Pocket (thanks for your advice, bro!). Hati merasa sangat sedih dalam masa yg sama gumbira. Terasa macam ingin menyanyikan lagu Don't Speak byk2 kali:D

I really feel...like I'm losing my best friend..

Argghh...mesti melupekan hal best friend ku ini. Besok die kawen pon aku tak boleh berkepit dgn dia jugak. Walaupun sudah biasa setiap saat hidup bertemankan sms dari dia. Mesti terima...mesti terima...Oleh itu sile bace buku2 cerite sebagai terapi.

Telah mendownload lagu Sepi - Yuni Sahara. Telah menengok Pride and Prejudice. Tgh bace buku cerita cinta. Waahhh..sangat lengkap! Tp hati tidak merasa puas...mesti bace buku lagi...mesti terapi lagi!!!

Soalan: Suka baca buku? Suka buku apa?

6 comments:

juelee said...

sha sama cam jue suke p kedai buku to gain good mood.. read means therphy of mind for me..
eat pray love bestttttt!!!! jue baca kat MPH masa stress hari tuh hahaha..

~Cinta Cukulet~ said...

suka baca novel gak..tapi dah lama tak beli..no money no talk maa hehe

nURmALa mAZLan said...

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
namun ini hanya ada di bibir
di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
biarkan saja

Biar saja hanya ku yang tahu
Sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Woo.. sejarah cinta dan hidupku
penuh duri dan banyak ranjau
butuh kesabaran yang penuh
untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
aku tetap diam

Neeza Shahril said...

akak suka baca novel sekarang.. tapi novel melayu! boleh gitu? hehee..
buku HRM?? ada kena mengena dengan kerja ya..

ct rahani said...

suker gak baca novel.. tp sejak ader anak nih masa terbatas jer.. huhuhu..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.