Friday, July 31, 2009

sha in love: crying over camellia


Rust Camellia, originally uploaded by syam C.

"Camelia maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temani tidurmu..."
Sha is thinking: So Camellia nieh tido ngan hero nieh ke? Kenape die nak mintak maaf plak sebab tak boleh menemankan si Camellia nieh?

"Camelia lupakanlah aku
Jangan pernah lagi kau temui aku..."
Sha is thinking: Uishh...straight forward je cakap lupe dan jangan jumpa....but why....?!!!

"Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku..."
Sha thinking: Ok...so...hebat...tp kenape the word "singgah" tuh ade? Macam temporary je kan?


"Kau wanita yang tegar
Aku mohon lupakan aku..."
Sha is thinking: Mohon lupakan aku nieh macam bunyi sedih sikit...but why kan? Adoiii...cepatlah lagu nieh abeh...aku nak tau story nieh!

"Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati..."
Sha thinking: Suara penyanyi nieh penyek giler....Sixth Sense ke? Macam best gak penyek2 nieh....tp skang aku terpikir...which one is Camellia...penyanyi nieh ke or org len? Sbb suara tak brape macho...huhuhu....

" Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku..."
Sha is thinking: Hampeh...!!! Bedebah tul lelaki nieh....penakut rupenye! Tak pasal2 je Camellia yg menanggung kesedihan. Alamak..kesiannye Camellia nieh...perempuan simpanan je? Now dah jadi habis madu sepah dibuang?

"Camelia…

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku..."|
Sha is thinking: Eh...podahlah! Tadi suruh org lupakan and so on...skang nak kate org hebat pulak....podah...syohhh....syohhhh...!!!!

Aku dok dengar lagu nieh...dah dua tiga kali dah. Aku ingat lagu Sixth Sense tp rupenye lagu Irwansyah. Hampeh tul...aku tak pernah suke lagu dia nieh. Layan gak laaa....boleh tahan....

Sambil layan, aku browse gambo bunga camellia nieh kat flickr...jumpe yg rusty sket....baru kena ngan mood:)

Statement: Apasal la Nurshahida plak yg nangeh pasal lagu Camellia nieh ek? Hmmm...musykil.....

Sudahlah jangan menangis lagi..huhuhuhu....aku emo!!!

4 comments:

atty's said...

lagu irwan syah ni..mmg besh..

Neeza Shahril said...

apa yang tersirat tu Sha..
akak suka irwan syah sebab dia comel hehee..

hari ni baru dapat masuk blog Sha.. dah berbelas kali kak neeza cuba baru ni.. asyik dapat error message je.. bengang betul dengan bl0gspot ni..

Pocket said...

adoilaaa,
kenapa la lagu nih bersirat sirat lg tersurat lg,
adoi..


tp si mamat plak kenapa?
tgh ada awek ,
ko gi benarkan plak org singgah jap?
then suruh lupa plak tuu?
adeh,

definitely downloading dis :)

cHeRyNa PiReS said...

atty:
---> jarang minat lagu dia but yg nieh cam leh layan pulak:)

kak neeza:
---> takpe...sha paham...thanks kerane melawat ye! irwansyah comey ke? hmmm...setuju...setuju...muke budak2 kan die tuh...:)

pocket:
---> adooiii (sakit ape? hahaha..) biaselah...as i said, no other explanation...nieh mesti kes habis madu sepah dibuang nieh...dah kate simpanan kan...selalu player reserve nieh mmg cepat org lupe bro! (ahaha...gelak jahat)