Sunday, December 20, 2009

sha: i can't lie. you're not wagashi


I have a problem.

My posting is going to be short.

That's one problem.

I have another problem.

I can't visit any blogs today.

Why?

I have to do things and go somewhere.

So, I can't sit all day and watch blog updates.

Lastly, I have another problem.

I can't lie about one thing.

What is it?

I can't say, "Sweetnye!!!!" to those blogs.

Which blogs?

Other blogs.

Might not be yours but someone's.

The same picture.

Different angle.

Different clothes.

Different style.

But same participants.

A picture of a couple.

With the story of the boyfriend.

Everyday.

Everyday.

Everyday!!!

Now that I got to know too many things about the boyfriend.

I should rest.

I'm tired.

I can't say, "Sweetnyeee!!! Macam wagashi!" anymore.

I can't lie on my comments.

That's not good.

I don't want to eat haram Nuffnang money!

I'm tired.

Please.

You can show your boyfriend's picture.

But I won't come.

I won't comment.

I don't want to lie.

I'm tired....

Hohhh....hoohhhh....hohhhh....

Water please!!!!

* this is a scheduled posting as I'm moving house and waiting for streamyx to connect the internet to my new home. Sorry...I can't visit your blog as yet.

26 comments:

sya said...

sha... fuh.. sha sebut boyfriend je, lega rasanya.. hehe.. sebab sya takde boyfriend.. hahaha.. tak pe sha.. lama juga nak tunggu streamyx tu.. kena follow up selalu..

[ o k e d ] said...

ok..tak letak gamba ayan dan tak letak kisah ayan..

mungkin juga kak sya menyatakan tentang oked bercerita mengenai steven george gerrard dan posing2 kami berdua..

mungkin juga

sI tEDI said...

ha ha ha ha...
aduhai.. kita x de sapa2 nak tayang.. sure sha masuk blogkite nye..

ekekekekke

samat malam!

Pocket said...

err, pocket pun tak der boyfriend jgak!!
kiranya anda akan terus masuk dan trus masuk lah blog kiter yer :D

no need to say 'sweetnyeee'
sebab setakat menipu just to have people coming to our blog would be a crime.

but let me check..
have i ever put anything like 'sweetnyee' in your blog sis?
kena check kena check:D

bebaru ni komen anak Dee comel pakai baju kurong, tu kira masuk dlm 'sweetnyeeeee' tak?

lupekanje said...

for sure, its not my blog...heheh...
but if I hv a bfriend, then I'll tell story bout him everyday...and u dont lie in ur comment...wakakkaa..

speckurosaklagi said...

hhohoho pindah mana?

Adila said...

how nak tayang bf when i xde bf?
virtual bf can? hehehehe

is my blog included?
since my blog is mainly on photos
errrrkkkkk~

ashley said...

Just be yourself, okay?!!

Erna said...

salam sya..nak pindah ye.kemana sya...tapi tak pe pindah jauh mana pun selagi ada streamyx acik masih bolih ikuti..dan tau ape cerita sya kan...

Cik Biol said...

aku pun tak dak bf ehe

ashie023 said...

kalu ambe tayang boifren minho ngan toma tuh..camno tuh???..eh tapi itu laki guew..ahahha..

mier@merr said...

erk...sy xtayang kan???

sy xciter kan psl bf?

sy...sy.......sweet kan????? plizz...ckp la sweet...haha

leadleedeea said...

I dun have a boyfriend..duh~! ahahahaha~!!

I miss u sha..a lot~!

Lan Bingka said...

tuan punye blog tu tengah mabuk cinta la tu...biarkan..biarkan..;)

~ mizzAmy ~ said...

ermm... jangan blog amy dah la. sebab amy tak rasa amy citer pasal bf hari-hari. kan kak sha kan?? and kak sha tak pernah cakap, 'sweetnya..'. :P

a kl citizen said...

assalammualaikum sha

x-boyfren boleh tak citer?

et said...

huhu..sori, lately i become ur silent reader je kak sha..huhu~

xpe..xyah la komen..jgn hipokrit..huuu~

messyremo said...

kak sha...
aku takde boipren..ekeke
selamat berpindah~

manje said...

suweeettttt
ekekekeee
ermmmm sis,nape comment box sis ni kena spaM
napekah anonymouse mempromo di sini?haishhhhh
anyway..don't comment sis kalau rasa taknak...cause memang akan nampak sooo tak ikhlas kan kan kan ;p

anonymouse?hahhahha..anonymose..erkkkkk tak reti dah nak spell betul2.hahha!

Neeza Shahril said...

akak takde boyfriend.. confirm she isn't me! hehehh..

but, if I were you, I'll be tired also lahhh.. :D

never lie coz' it'll show.. ;)
good that you have stopped going 'there' :)

fa10 said...

orang sedang mabuk cinta mmg akan bercerita pasal boyfriend, org baru kawin akan bercerita pasal suami, bila ada anak... semuanya cerita pasal anak. pilih la mana2 blog yg kita suka kunjungi. blog akak ok tak?

google said...

blog aku kah itu.. al-maklong dah lama tuan blog ini tidak menjengah ke tempat aku.... argh!!.... tapi aku bukan GAY... @ homosex @ sexmania @ gigolo yang nak menayang boipren.... huhuhuhuhuh

memang ko tak menahan wey...

anyway.... selamat berhujung tahun.. habiskan apa yang patut pada tahun nih.... huhuhuhu

Dee said...

hahaha..the other half of pocket..yg so sweet...sbb dia ckp "sweetnya"..kt anak dee yg pakai baju kurung..tp dia mmg sweet apa pocket..kahkahkah.

i xde boyfriend gak sha..i ada husband..n a very mysterious one too..hihihi..

dee blanja 'sweets' ye..nah!!

Cik Qemm said...

hoho takot. gmbr boyfriend qemmal ade gak tersesat skali skala. kak sha jgn serik masuk blog qemmal ye :(

Signorina Syima said...

tak faham!...

(hahahahah buat-buat tak faham)

~Kak AZZ~ said...

errrr...........rasanya bukan blog akak kot...sbb blog akak lebih menjurus kepada kisah family je...termasoklah kisah kucing2 akak tu...ekekeke...

Bf takde.....tp tingin gak nak ada bf ni...huahuaua...

Akakpun mcm Sha gak...komen jika akak rasa akak jujur nak komen je...Tp, baca tu tetap la baca smpai habis...

Nuffnang tu haram ke Sha...Abeh tu akak tgk ramai je bloggers yg ada ads ni termasok la bloggers islamik...Camner ni ehh....waduhh...

Kelireww sokmo....huhuhu...