Tuesday, January 12, 2010

sha: casual replies


Day 132 - OH MY GOD JEANS
Originally uploaded by margolove
24 Comments

Blogger Lan Bingka said...
hai sha.. selamat tahun baru..
all the best utk tahun 2010 ni..;)

--> Hai Lan...Selamat Tahun Baru jugak...jangan lupa jemput Sha datang kenduri! All the best to you too:)

Blogger kakchik said...
salam sha,
patutlah dah agak lama blog sha ni dok berhibernasi.
sha pindah rumah rupanya.
semoga hidup sha akan kembali stabil dan sha boleh kembali blogging seperti biasa.
slmt thn baru.
---> Terima Kasih Kak Chik! Pindah rumah dan pindah macam2 lagi. Jadi macam2 halangan nak blogging sekarang nieh. Harapnya settlelah nanti segala urusan Sha. Insya-Allah. Tak sabar jugak nak melawat blog Kak Chik macam dulu. Mesti macam2 Sha dan missed:(

Blogger Dee said...
rindunya kt sha..smlm kak dee jenguk2..still new n3..xpelah..stabil ur life first..then bila ada masa..jgn lupa blogging balik ye..

---> Rindu anda jugak!!! Memang...rasa macam blog nieh dah berhabuk. Rindu nak tgk blog nieh hari2 macam dulu. And rindu nak spend time baca blog org lain macam dulu. Takkan lupa blogging nyeee...insya-Allah:)

Blogger Dee said...
sorry..ayat atas tu typo error..still no new n3..
---> Sha pon selalu macam tuh...hehehehe:)

Blogger Tie said...
Belum settle lagi ke Sha ? Nanti cerita laa...
---> Belum lagi, Kak Tie. Pindah rumah tu, dahlah. Tapi nak mengemas, nak buat macam2 lagi kat umah nieh. Streamyx ngan Astro pon kami belum transfer. Kebetulan Sha (sorang, bukan family) akan berpindah lagi sekali. Mungkin dalam bulan depan;)

Blogger google said...
huhuhu... nanti pakcik dtg bawak rombongan utk membuat rampasan blog dan hatimu... huhuhu memang tak menahan....

selesaikan dolu urusan penting kamu tu.. blogging nih sampingan je...

kamu tak jengah kat tempat pakcik.. maksudnye kamu tak apdet blog la tu.... bz kan.. no problemo fren....
---> thanks sebab memahami ye pakcik...tak dapatlah Sha sengih sorang2 kali nieh. Dulu hari2 dok menggelakkan perkataan "maklong" kat blog pakcik tuh. Bila nak tgk lagi nieh...huwaaaa...

Aduish...kena beli kereta sport nieh...takut My Luv kejar:P

Blogger leadleedeea said...
Seriously, I miss you sha..huhu~!!
--->I miss you too lead! Seriously...!!!!

Blogger ~LP Lum~ said...
mz u sis~
---> mz u too my dear...tgh menanti dgn sabar bila boleh shopping balik kat Butik Elyna:)

Blogger zaradgreat said...
wah3.
tarak papa..

hepi new year jugak!
akk the best ek..
tc..
---> thanks!!! all the best to you too:)

Anonymous Kak Long said...
Dear Sha...
i'm missing you too...
Masih menanti sha settle down dulu kat tempat baru.

---> Dua kali settle down nieh Kak Long. Rumah family dan tempat sendiri. Miss you! Terima Kasih sebab masih melawat rumah Sha nieh yeee...

Blogger ~Kak AZZ~ said...
hahaha....timbul pun.....lega sikit rasa....hehe...

*bnyk benda nak cerita ehh....jomm bisik2 jomm.....tapke, selesaikan mana2 yg penting dulu....lps tu nnt kita cerita ceriti...taik mata buat inti....eeuuwwwww.......hahaha....

jgn marah haaaaa.......hikk3...

---> Osah macam cara wan Sha cakap akak nieh:P
Lega ke kak? Sha pon lega tgk akak still visit Sha. Mintak maaf ye Sha tak dpt visit akak macam dulu buat masa nieh. Haiii...rasa macam nak sinsing lengan dan pok pek ngan akak je nieh! Bila agaknya?

Blogger ashie023 said...
salam sha..
where have u been?
so miss u..

I have been busy, my dear ashie. I miss you too. Minho, Toma and others!:)

Blogger Yunus Badawi said...
Rumah yg baru dekat dgn Jusco mana? Kat AU2 ni pun ada Jusco. Kan best kalau sha duduk kat situ.
---> Jusco Seremban je. Haaaa...Sha pon tgh berfikir kat manalah Sha boleh tinggal kat Jusco yang lain. Tgh mencari tpt yang sesuai gak nieh. (serius!)

Blogger sI tEDI said...
sha,
rindu kamu
jaga diri baik-baik!
--->Tedi,
Aku rindu sayang kamu. Jaga diri baik2 k!

Blogger Erna said...
sha dah pindah rupanya..untuk keselesaan diri sendiri.kemana sha pergi pu takpe..acik doakan sha sukses walau dimana saja..sha berada
--->Terharu betul Sha baca nieh. Terima Kasih acik! Sha pon berdoa harap2 lepas nieh apa yang dirancang dapat dilaksanakan tahun ni. InsyaAllah:)

Selamat Tahun Baru utk Acik jugak:)

Blogger Cik Cookie said...
Dah lama CC xsinggah blog sha.
CC update blog CC tapi jrg sunngah blog org.
all the best dear kat tmpat baru, tahun baru dan azam baru.
hoyeahhh
--->Thanks CC. Sha pon mintak maaf tak dpt nak buat kunjungan ke blog CC. Tak dapat dengar lagu comel:(

Nywayz, all the best to CC too!!! Hoyeaaahhh!!!

Blogger iza~de~bintang said...
oooo di sinun :)
Okey, bila2 Sha ada masa kita lepak sama2 kat S2 tu yer ;)
--->Tuh rumah family. Sha pulak mungkin berganjak ke tpt lain...adehhh...

Blogger N A N I E said...
miss u dear..happy new year..:)
---> miss u too dear...happy new year and all the best!:)

Blogger zeqzeq said...
muskilll..muskhilll musqilll
---> apa yang mushkill tuh. mau kill saya ka? hehehe...

OpenID ilisaharudin said...
rindunye kak sha~
---> rindu Ili jugak:(

Blogger Arjuna Qaseh said...
congratulation!
---> Thank You:)

Blogger Pocket said...
lamanya dia tak post,
umph!! macam nak keja kat tpt baru tu nanti, sila online selalu yer :)
pocket rinduuuuu:D
---> Rindu Pocket jugak...!!! Bilalah Sha nak dating ngan Pocket nieh:(
Nywayz...ssshhhh....jangan kecoh2 la. Ada org kilang susu baca, kang dia santau pulak Sha. Hehehehe...

Blogger Cik Biol said...
happy new year tooo
---> Happy New Year!!!

OpenID blogresipi.com said...
Salam Sha,
Selamat tahun baru buat Sha :)
---> Selamat Tahun baru utk Ijan sekeluarga. Sha rindu nak tgk makanan best2. Bilalah settle semua nieh!!!

I was thinking about something else. But I cancelled the intention of writing that as an article right now due to limited time.

Besides, don't you think this is a good time to appreciate your visits? What better time could it be?

Anyway, I'm going to wear jeans again tommorrow. Alhamdulillah.

What is your opinion on wearing casual clothes to work, dearest?

28 comments:

Cik Biol said...

terharu nama aku ada distu ekeke

fa10 said...

sha dah x duduk sekali ngan keluarga ke lps ni?

sI tEDI said...

mish yuu dak sha!!

Tie said...

Kak tie dah lama tak pakai jeans... sejak kahwin tau ! Sebenarnya malu laa... body pun dah 'lari' hi hi..

ashie023 said...

haha..ada reply dalam entri lagi..

really2 missed u so much,
sooo..cepat2lah x membzkan diri..
and blogging with us..
i miss u story u know..

imHepPie said...

blogger mimie ckp bila nk blanja kawen...lalala~~~~

et said...

besh ouh ley pakai poyo2 gtu pegi keje..kalu terlewat bgn pon ley sarung ape yg ade je..bez2..^^

mier@merr said...

nama saya takde!!!!
huhu...
sy pon kebizian...
dtg lgkawi sila roger k...

~Kak AZZ~ said...

kehkehkeh.....ado ko kito ni dikato ehh mcm uwan dio...takpo la...uwan pon uwan la.....hehehe...

Akak singgah gak kt blog Sha ni....jenguk2 tolong sapu sawang....:-)

Sha dh tggl dkt dgn Jusco Seremban ehh....dok dkt taman bukit kepayang ke Sha...Kazen akak ada nk jual rumah dia kat situ, tp rumah teres la...

ashley said...

Ni dah settled everything ke nih?
welkam bek...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

camat thn br

Lan Bingka said...

best tul dapat pakai jeans gi keje. saya pun kdg2 pakai jeans gak..
senang kalau nak kuar lepas keje, contoh macam nak gi makan ke, tengok wayang ke, shopping ke..takde nampak macam baru balik keje..;)

N A N I E said...

sha..update cepat..miss ur posting dearie hehe

Super Nia Hana said...

pegi keja pakai casual..
wahhhhh....best tuh...

Dee said...

wah..reply comment satu2 n siap buat n3 lagi..suka tgk nama kak dee ada kt sini..hehehe..

wear casual clothes? me only on friday..jeans n shirt..best gilak..but not everydaylah dear..sure bosan gak..xleh melaram..hehehe..

Vee Violet said...

Hope its not too late to wish you happy new year dear... =)
casual...
perhaps barbie doll top and jeans for this coming friday...
=)

~ mizzAmy ~ said...

pakai jeans? sama lah kita. tapi amy pakai time nak g site jer. ahakss.. :P

atty's said...

tak terlambat rasanya kty nak ucapkan happy new year.semoga tahun 2010..memberi seribu sinar bahagia utk sha..
kty pun bzios ..skit..uruskan anak2 sek..

Drama Mama said...

oh patut la lama menyepi...busy pindah rupanya....

all the best ya dear. and happy new year!


http://twinkywinkystars.blogspot.com

Cik Cookie said...

blog CC dah xde lagu yg cumelll2 dah.
ada wind chime je.

leadleedeea said...

leadleedeea? hehehheheee~!!! please dear update ur blog..I need an inspiration..huhu~!

manje said...

waaaaaaaaaaaaaaa
manje mish u toooo
huhu....dah tak berkesempatan la sis nak membaca blog2...ni pun curi masa b4 masuk tito..hehhehe

bendul said...

sha, i'm back..
sori ler lama tak posting..

sya said...

salam sha...
lamanya sha...
lama sangat rasanya...
update selalu ye sha...
harap2 semuanya ok..

Kujie said...

baca kg google reader je
take care sha

zeqzeq said...

ni dah ok ke belum..tak beres kerr

sueanne said...

cherry,
lame nye hilang..
take care ehhh...heheh

Adila said...

pjg! hihi

jeans to work?
hrmmmm.. even tho i'm all in for jeans, tp kan mcm tak appropriate?
well.. depends la keje ape kan
klo keje opis, xjmp org, i think it's fine la

i mean, nak keje nak jd productive, i'd say pakaian yg selesa is the most important one

well.. i could say that as i don't mind at all wearing baju tido - i mean selekeh as in just tee and seluar to uni haha