Thursday, June 24, 2010

wc2010: menyesal...regret...

I went to meet some bank people today. It was about work. Then, I went for a breakfast with an office mate.

I ordered the egg toast.

But then when I came back from breakfast and went for a lunch, I regretted my decision. I was supposed to eat this one. I don't know the name because I never ordered this. But I wanted this more than I wanted the egg toast.

So how?

Regret is not good, right?

* Menyesal sokong France and Spain....eh...taklah....

9 comments:

ashie023 said...

lor...ape susah order lagi sekali lah itu...ape nama itu makanan??order lagi..order manyak2...ahahaha..

ambe tetap nak sokong spain ni...tak tau lah kalu xleh masuk kan...menangis x berlagulah jawab nye...ahhhahaha

mier@merr said...

tahun depan order yg tu lk :) hehe...

~sy penah regret sbb dia tinggalkan sy kerana sy tak suarakan prasaan sy... tp skrang sy rs xperlu regret sbb dpt yg lebey baik...

mean?
tiap yg blaku pasti ada hikmahnya... no need to regret :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak perlu regret.
orderlah lain kali.


argentina lah pulak....

Sya Annur said...

no regrets dear, no regrets. hehe... tapi kok takat ghuti tu, order yo la, xyah nyosa do. hahaha...
* aku nak sokong brazil la, sbb sume yg aku cheered for sume babai. so secara xberapa logicnya kot aku sokong brazil, they will go too, kot? :p

zino said...

pasal tu org tua dulu kata sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tak berguna...

tapi yg dah berlaku tu tetap dah berlaku tak perlu di kesalkan lagi..

dotblogspotdotkom said...

nyesal?... menyesal itu perlu dalam hidup kita.... tapi kearah +ve la... mcm.. kesal kerana tlh melakukan dosa.... maka tinggalkan perkara yg tak elok tu.....

utk masa depan yg lebih bagus....

~ mizzAmy ~ said...

amy rasa tak perlu nyesal kot. lain benda lain rasanya. ;)

Cik Qemm said...

regret tu kdg2 ada. menyesal order lauk mhl tapi tak sedap. tapi nk buat cemane da order. so from that we'll learn.

kan sis?
:)

N A N I E said...

dear.. boleh order lagiiii hehe..ala macam u tak yah diet diet tetap vogue :))