Wednesday, October 24, 2012

bila bookaholic KOYAK buku



24102012 - 5 pieces of paper were crumpled and shove into the dustbin.

Wordless Wednesday.

32 comments:

Jna marcello said...

so purple kak sha!! kesian 5kertas yang telah dikoyakkan dan dibuang kedlm tong sampah tu..apakah dosanya hahahh :D

wahida said...

mcm org tgh putus cinta, tapi org putus cinta koyak surat ngan gambar....ekekek....

Khalilah MNor said...

Mcm tu pun boleh ke sha?? Sayangnye... tapi teruk lagi sy sebab pernah satu plastik sampah besar berisi novel sy buang sebab tak kena jiwa... ;P

MAY said...

purple at all!hehe

Rasp said...

uikkksss why why why.....

Rapunzeel Cikilolo said...

terlampau sakit untuk dibaca?

LauraLeia said...

My first instinct was to scream "Nooooooooooooooo" when I read the post title, lol!

kiera'sakura said...

mesti ada something yg Sha tak nak tengok lagi kt kertas tue kan.. huuuu.. anyway npe nie dear? ada pape yg blh sy bantu? insyaAllah saya ada blkg Sha :)

kiera'sakura said...

saya tak boleh komen kat entry bawah nie nape tatau huuuu.. saya komen kat sini boleh? boleh ek?

terharunya dengan ape yang Sha tulis. betol la kadang kita ingt apa yg kita buat nmpk biasa tp sebenarnya ia sesuatu yg bmakna untuk org tue kan. kdang kita hnya tulis "semoga awak cepat sembuh" tp sebenarnya perkataan tue buatkan org lain terharu sbb tau masih ada yg mengambil berat dia kan.. :)

wantie said...

yup.. agreed. I like simple quote like; You are what you eat..
you are what you think. It can be inter prate in many way..

Panjang panjang pun kalau tak faham maksud tersurat nak buat ape kan..

Si Matatajam said...

Apa yg menyakitkan sangat tu.. Nice captured.. Love the colour..

Cikgu Ma said...

kenapa koyak tu?

Syara Mohammad said...

Oh My God! Sha, you tore apart that book? I hope next time, that person will wrote a full novel. Then, let see what you wanna do about it. Cheers girl!

Shasha Yacob said...

hambuii sakit hati dengan sapa ni, sampai bukui dikoyak koyak, must be something wrong. hihi *spiking ler I. =='

Tihara said...

as salam

kenapa eks..salam aidil adha :)

Dee said...

sbb suka sgt tgk pepel sana sini smpi terperasan itu kertas yg dikoyak2..kenapa koyak eh? musykil neh..

fiza said...

CAntiknya bunga purple tu.

Kenapa sha? Tak rasa sayang ker lepas dah koyak? ☺☺

Pocket said...

gambar tu patut ada tangan kamu sedang mengoyak untuk kesan yang lebih baik :D

oh oh...
kenapa koyak tu sis?
mungkinkah ada isi kandungan yang tak berkenan? annoying and Fucked Up?
i guess so..

tell me what book that is and which page... as i wanna be on your good side and i need to know what do u hate.

Acik Erna said...

assalam sya..apasal koyak..

Kesuma Angsana said...

setuju sgt2 , like simple quote yang mudah nak difahamkan!

~ Cik Azz ~ said...

Memang buku tu asalnya koyak ke..? Ataupun isi kat dalam tu yg buat Sha koyakkan dia..?

Sian helaian yang jadi mangsa... huhuhu..

p/s: Kalau pasal WW ni, akak memang tak berapa nak faham.. Sebab tu akak dah tak buat dah entry WW... :)

Remy hazza said...

kadang kala kita tidak perlukan benda lain kalau arah tujuan sudah ada dihadapan.....
sama jugak ngan buku....

Dinas Aldi said...

Ya, quote yg betul2 kena dengan situasi yg kita alami, toinggg kena di dahi, that's the best one. Hehe.

Lady Windsor said...

Sha,
Lets hv a cup of coffee, buy new book and bla! bla! bla! Nak? We go to Gloria Jeans Coffee..im addicted!

Cik Nurul Siezuka said...

Napa koyak buku...

Dear gambar u semuanya cantik2..

Ferie Fariza said...

the most sinful crime ever committed by a bookaholic.

Neeza Shahril said...

W.H.Y ? ? ?

boni kacak said...

saya setuju.. apa yang penting, kita sukakan quote tu, dan hati kita sangat2 dekat dengan quote.

p/s : awak.. quote tu puisi kan?

Kengkawan said...

ppl said a pic tells thousand stories, but i cant listen coz d flower distracting me lots...

mmg bunga tu ada kaler purple ke?
mcm x penah tgk..

now.. whats d story behind d buku koyak again? hehe

LydSunshine said...

TIm kay ahh Sha? Kenapa buku tu dikoyakkan. Oohh.. sygnya.. jadi kena tampal balik tak?

Ryehanna said...

never tore any book my whole life. tp kalau xsuke or geram, i just leave it alone... collecting dust.

huhu

Jna marcello said...

ni entry "bila bookaholic koyak buku"
mase entry ni na commnt ^^so purple kak sha!! kesian 5kertas yang telah dikoyakkan dan dibuang kedlm tong sampah tu..apakah dosanya hahahh :D ^^
so now na da paham heeeee

pasal template tu na pun still noob kak sha..apa yg hado na pakai
na mmg taw nak adjust2 dan mmg x kreatif langsung untuk ubah suai "rumah " tu mcm bloger2 lain high5 kak sha

utk na blog kak sha still menawan with full of purple tu huhuhu

buku koleksi peribadi kak sha agak2 na bole pinjam ke utk lebih memahami isi nye ^^seriously na??? tu peribadi org laa

kak sha sape deekuntum???na pulak sakit hati bace pasal dye..ke na salah faham entry ni..klau btul na nak taw sape dye klau salah tolong jelaskan lgi heheh ;D BOLEH TAK NA TOLONG PUKUL DYE? gangster enaf kau na?