Friday, October 19, 2012

dari atas, bawah, depan, belakang

Hokkaido Cake @ Suria KLCC



I was having this Hokkaido Cake from Cake Sense one hectic evening with one of the girls. Co-incidentally, it matches the the pattern of Rara's top. See?

We were overwhelmed with several issues and sentiments; we planned not to spend too much on our "Kopi-Kopi Session" yet we were still drinking and munching the best baked goods. Cake Sense has always been our option due to our addiction towards Lamington Cake (which I will tell you later, folks). 

But at this period, when this picture was taken, it was Hokkaido Cake instead. The soft, spongy cake with Strawberry filling was consumed on one of the benches in KLCC.

It was a moment of silence; we were both engrossed with our own emotions until I looked...

Up:
A girl was wearing a white panties and black Sailor Moon skirt on the upper level. She was sitting with her legs wide open and her boyfriend's hand lingered on her thigh.

Down:
A metrosexual guy was having a conversation with the other 2 men, who apparently, looked so casual when he was adjusting his boxers in front of them

Right:
A boy was playing with his iPad while glancing at the boobies who passed by.

Front:
A girl in baju kurung and nice shawl was running her fingers between her boyfriends's leg.

I was asking myself: 
Sumptuous Erotica was a blog right? Why did I see the posts in a day, in front of me?

Back:
"Dik, jangan tangkap gambar dalam KLCC!!!" 

A lady security guard scolded me from behind. Then she left.

I looked around and saw the foreigners were happily seizing the moment with their DSLR.

Well, was it wrong to use a Galaxy Note?

Selamat Hari Jumaat everyone :)

24 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

apekah?
cerita hari jumaat :)

Wak Gelas™ said...

wak pon bengang kalo org Xkasik amek gambar kanns.. uhhhUU

Kengkawan said...

ironic heh?

Lan Bingka said...

macam2 ragam manusia.. orang lain pun sedang perhatikan awak..hehe

Kesuma Angsana said...

kek tu yg best sgt! hehe

missSenget said...

tengok gambar je dah terdetik, "eh..sama laa baju ngn cup cake tu.."

hehehe..

tak adil betul lah makcik security guard tu..

Cik Nurul Siezuka said...

Suka tgk gambar tu.. polkadot..baju sama dgn bekas cupcake... :)

wantie said...

ups... accidentally same okey. polka dot tu le...hehehe

kenapa tak boleh snap photo? jeng jeng.. kena tanya ni.

Dinas Aldi said...

Hah yalah, ampasai dema tak bagi kita snap gambaq dalam shopping mall? Apakah sebab musababnya? Musykil akak tau..

Hari2 pun boleh nampak aksi raba meraba & 18SX nih di mana2. Kan.

julietchun said...

sebab galaxy note tak gabak macam DSLR,kekekekeke

boni kacak said...

napa awak tak snap gambar2 yang agak keterlaluan tu? dan, kenapa ye guard tu tak pulak sound orang2 yang buat tak senonoh tu?

si robot comel said...

kenapa tak boleh snap? salah ke? mahu saja saya tanya guard tu. pelik.

Kaio said...

mungkin sebab dia tak tahu nak cakap dekat foreigner tu.

"excuse me, u are not allowed to take photo in KLCC" kot.

hehehe!

salam perkenalan, dan jemputlah singgah my humble blog.
http://kaio.my

~ Cik Azz ~ said...

Salah satu sebab akak takut amek gambar kat tempat2 macam ni, sebab tu la.. takut kena sound.. Tp kadang2 tengok orang lain rilek je amek gambar macam2.. huhuhu...

Mungkin kena pakai macam orang kaya2 kot, baru tak kena sound.. ;P

Khalilah MNor said...

Soalan sama mcm boni kacak dari sy... Kenapa la kan mak guard tu tak pergi sergah je org2 yg sedang keulatbuluan tu? Then yg foreigners siap main dgn DSLR lg, sha guna Galaxy Note tetiba kena sergah? Aih, mak guard sabotaj sha... :)

Dee said...

keruntuhan moral terjadi di mana2..

btw..double standard org kita mmg tak pernah habis2..

eh..suka tgk cup tu..corak sama ngan baju ur friend :)

Encik H said...

haaa..tu la..cupcakes sama macam baju..hehehe

Shasha Yacob said...

nice entri, tapi lebih tengok kepada cupcake yang sama dengan baju. hiih

Si Matatajam said...

Suka pict tu..bekas cupcake ngan bj sama je.... Apsal tak bleh amik pict ke kat situ..

Jna marcello said...

Japppp cupcake nye wrap sama dgn baju tu heeee CUTE!! Kak sha klau gi klcc or mna² tempat s.complex pongg samaaa je! Smua yg kak sha nampak tu ada dimana²!
We will waiting story bout lamington cake hehehe

Bui Junaidi said...

KENAPA PULAK TAK BOLEH AMBIK GMBR EA?

Remy hazza said...

klise erotica scene..... kat mana2 pun ada... mak guard tu pun sama ambik gambar pun salah...yg tak elok tu tknk pulak pi tegur......

kiera'sakura said...

pannorama yang 'sangat biasa' yang boleh kita nmpk kat mana2 kan skang nie hurmmm *muhasabah diri ;)

hime s said...

skirt sailormoon tu cane?