Wednesday, November 07, 2012

burger yang kita suka


I have always been proud of them. I have always been fond of them. And I will always love them.
They are my Don Corleones, my knights in shining armour, my saviour - no requests made, no questions asked. 

Aye, we came from the same womb. We ate our burgers together and we were proud. 
No hash tags in Twitter or proud exclamation to the whole world yet we knew we had each other.

To the person who called us "Adik Beradik Banjingan", 
Welcome to our Cosa Nostra. 
Thanks for the name given. (Oh, you're so cute!)
Alhamdulillah :)

cHiSHa cHeRyNa PiRes
munching The King at Deqwan Burger Bakar,  Seremban, Negeri Sembilan
6 weeks ago

27 comments:

fiza said...

Arghhhh...lapar perut tgk burger tu.

Nizam.Ariff said...

sungguh memberangsangkan...
tapi aku kena kekang mahuku..

4feet8 said...

ada masa, jom lepak sesama..kekeke..

Sharian Zamrinor said...

Bahahahaha...i like this post.....love it...to that person who called us banjingan...fuck off...one slutty bragging cunt..cheers!! enjoy your day sis...i'm stuck here auditing this crappy company

boni kacak said...

tu adik awak ke abang awak?? saya suka entri ni.. ada gambar, dan ringkas tapi padat.. :)

Dee said...

ceh...terliur tau tgk burger bakar tu..hubungan adik beradik..mcm air dicincang takkan putus :)

wantie said...

I love my sibling too much. Can't describe by word.

kalau org ngata sedara kita memang geram. ibarat cubit paha kiri paha kanan terasa.

akak memang tak boleh nak kompromi dengan org yang suka marah then buruk burukkan keturunan.

kita kan islam. kita bersaudara. datang dari satu keturunan ok.

atty's said...

kat bangi pun ada burger bakar.
tp baru2 ni kty ada mcm ternmpk burger terbang..tp belum pernah lagi terai

norhidana said...

bt akak terliur je tau...

Remy hazza said...

sekali sekala mkn ngan adik beradik...memang best!!!!! teringat zamn kechik2 berebut makanan.......

Liza Razak said...

sedapnyaaa !! terliur pulak tengok

Kesuma Angsana said...

burger for KA is always MCD hehehe

Len Inouie said...

Oh My~~~~ meremang bulu roma tengok burger.
Kenapa? idk too... tp i know i want it. haha

Hanif Idrus said...

Gambar kau memang cantik bro..
Aku tengok pun tiba-tiba rasa lapau..huhu

Kak Long Mawar Merah said...

Cantik gambarni Sha!
Kat area mana Deqwan Burger Bakar ni?
Nampak menyelerakan.

Bui Junaidi said...

MAK AIII,TERUS TERLIUR..

Dinas Aldi said...

Akak suka bangat burger yg terjelen tuu!!!

Syara Mohammad said...

Sugar!

Well... Apa best sangat burger bakar? *ayat orang2 yang jarang makan burger*

I saw something on TL but malas nak tanya. Eh. We are talking bout the same person right? =)

Happy day cherry pie! Happy day!

Si Matatajam said...

Berdangdut plak perut M tgk burger ni pepagi buta..

Pocket said...

huulala burger depaa!!
sampai kena cucuk kayu sebesor jari kelingking nak bagi stret berdiri!!
pergh!!

'Oh.. u'r so cute!'
ini lebih kepada cynical expression when u'r actually meant ...
'oh.. u'r so ugly!' kan :D
heheh

hainom OKje said...

Kadang tu berger biasa lagi sedap dpd berger yang mahal tu kannnnn Sha....

Sha....bz ke hari ni? Pendek je entri kali ni!

Wak Gelas™ said...

quality and precious family moment jugak tuu.. ehhhEee

Neeza Shahril said...

sedapnya nampak burger tu Sha... akak memang suka burger yang masak kat stall.. ;)

Jna marcello said...

BEGE ADIK BERADIK HEHEHEHE ;d

KAK SHA KENA TRY KAT KJ ADE 1 BEGE NI NAME DYE BEGE MARY ROUND.. TERBAIK!! AJAK ADIK NERADIK SAMA TAW.


KAKKK SHAAAAAAAAAA RINDUUUU~!!!!

Rai Ourkizuna said...

tak penah lagi try burger bakar...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnye buger ni.. Nyam3..

LydSunshine said...

Kenapa adik bradik bajingan?