Wednesday, December 05, 2012

bulu kaki siapa paling panjang?

We are here  ;-) by cheryna_27
We are here ;-), a photo by cheryna_27 on Flickr.

“There was brotherhood between people who had fed from the same breast, a kinship that even time could not break. - Amir” 


Oh Malaysia,
Kita Bersaudara,
Oh Malaysia,
Satukan Jiwamu,
Selamanya Harimau Malaya,
Selagi Kita Bernyawa,
Oh Malaysia,
Kau Kebanggaanku.


Love,
cHiSHa cHeRyNa PiRes
writing while chanting
Malaysia vs. Singapore AFF Suzuki Cup 2012
credit to Ultras Malaya
25112012, Stadium Nasional Bukit Jalil

25 comments:

missSenget said...

mana bulu kaki kak sha..??

hahaha..

4feet8 said...

air dicincang takkan putus..
xselesa pakai sport shoes tanpa stokin. err..tapi tu kategori sport shoes ke.. hehe.. apa jadi dengan ketupat yg telah dianyam, sha..? hehe.. ;)

fiza said...

Tak tgk bulu kaki pung. Tgk kasut merah kotak² yg cute tu ☺☺

Sha, tak gi Big Bad Wolf book sale ker? Jom... ☺☺

Amanda Suria said...

meremang tgok bulu kaki yg paling lebat tuh...takotttttt

boni kacak said...

pergh.yang kasut adidas warna biru tu tebal betul bulu kaki dia.haha

Nizam.Ariff said...

....yang berkasut petak-petak merah...
sebab dia sembunyi bulu kaki dibalik seluar panjang...

Rapunzeel Cikilolo said...

bestnye tengok bola ramai-ramai :)

kiera'sakura said...

itu mesti semua abg2 kak sha kan hihihi

siti fatimah said...

ups... tanya ttg bulu kaki le pulak. selalunya kalau dah brother ada bulu kaki, adik perempuan pun akan ada jugak. cuma tak le selbat bulu kaki the brother's. betul tak?

i judge in my mind.

Remy hazza said...

dah boleh agak yg mana satu kaki sha......he3

hainom OKje said...

Sha....confirm pegi stadium ni? Semangat berapi!

hainom OKje said...

Eh lupa plk...... kaitan bulu kaki ngan entri?!?..... hu...hu...

Dee said...

auw2..bulu kaki panjang..milik siapakah itu..kihkihkih..

new word rambut atan..and rambut atan is actually rambutan :)

zeqzeq z said...

errkkk eleh nak tunjukkan yg dia punya kaki putih sebenarnya,,itu tumit lgi putih, ,uhmmm

baby comel said...

Siap bergulung2 tu :) hehehe.. Comel la kak sha yg kotak2 tu

norhidana miswan said...

heheheh msti tuan punya kaki lbh tau

LydSunshine said...

Kaki yg paling banyak bulu, mesti kaki yang pakai kasut kotak2 kaler merah tu. Sebab dia pakai suar panjang. Mesti nak cover bulu byk kan? Kan? Kuehehehe... peace sha.

Lama tak baca blog sha. Agak bz la skrg. In sya Allah ada peluang nanti saya baca balik entry lama2 yg tertinggal tu.

Kesoma.rai said...

adess..berhari saya tak boleh bukak utk komen kat blog orang lain.. rinduuu nak baca coretan kak sha..

erkk..bulu kaki sapa? hahaha...

Rasp said...

jap nak amik tali pita nak ukur hehehehehe...

Kengkawan said...

susah soklan ni..

Cik Nurul Siezuka said...

Semangatnyer... :)

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

yes!!... semangat!!!... teruskan.... lepas nih ikut rombongan pegi thailand.....

Lady Windsor said...

tu kaki sapa yang comel pakai flat shoes ada riben tewww? hehe

Wak Gelas™ said...

x aci pakey tracksuit tuuuu.. ehHHHee

hainom OKje said...

mestilah yg pakai seluar panjang tu sebab dia nak tutup..he..he..